• JAGODY INKASKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)

Symbol: 5908268768203
15.86
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 4.99
Odbiór osobisty 0
Punkt Orlen Paczka 4.99
Punkt Pocztex 9.99
Kurier 15
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 507 970 555

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
czekolada* 65 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), jagody inkaskie* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej 65 %.

OPIS
Jagody Inkaskie znane są z bardzo wytrawnego smaku. Charakterystycznych, kwaśno-słodkich akcentów nie zdominuje nawet ciemna, intensywna czekolada. Chociaż w tej kombinacji wyczuwalne są smaki czekoladowe, to akcenty winne z jagód Inków wydają się najbardziej charakterystyczne dla całego produktu. Propozycja dla tych, którzy lubią ciemną czekoladę, ale z bardzo intensywną nutą owocową.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna 2047 kJ/493 kcal
Tłuszcz: 33 g
w tym kwasy nasycone: 20 g
Węglowodany: 35 g
w tym cukry: 33 g
Błonnik: 14 g
Białko: 6 g
Sól: 0,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
2.00
Masa netto (g):
70
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia