• MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO ALCE NERO (włoskie produkty)

Symbol: 8009004811522
12.73
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 4.99
Odbiór osobisty 0
Punkt Orlen Paczka 4.99
Punkt Pocztex 9.99
Kurier 15
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 507 970 555

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (80 %), mąka ryżowa* (20 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania: 8-10 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1491 kJ/355 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 78 g
w tym cukry - 2,0 g
Błonnik - 1,0 g
Białko - 7,0 g
Sól - 0,05 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
2.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
30.50
Masa netto (g):
250
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.50
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
ALCE NERO (włoskie produkty)
Kraj pochodzenia:
Włochy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Włochy
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia