• MAKARON (PROTEINOWY Z SOI ZIELONEJ) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 200 g - DIET-FOOD DIET-FOOD

Symbol: 5901549275360
15.36
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 4.99
Odbiór osobisty 0
Punkt Orlen Paczka 4.99
Punkt Pocztex 9.99
Kurier 15
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 507 970 555

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
mąka z zielonej SOI*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Nasz bezglutenowy bio makaron SOJOWY to tylko dwa składniki woda i mąka z organicznej SOI, bez dodatku cukru, oleju palmowego i jaj. Jego wyjątkowy smak podkreśli każdą potrawę kuchni azjatyckiej oraz włoskiej.
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do dużej ilości wrzącej, osolonej wody, gotuj 3-5 minut. Dodać bezpośrednio do potrawy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1402 kJ/ 355 kcal
Tłuszcz: 6,8 g
w tym kwasy nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 9,3 g
Błonnik: 20 g
Białko: 45 g
Sól: 0,042 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
MIPAMA E.Z. SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA, ROGATKA 7A, 62-860 OPATÓWEK
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
25.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Masa netto (g):
200
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
17.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
DIET-FOOD
Kraj pochodzenia:
Chiny
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia