• MAKARON (Z JAJ PRZEPIÓRCZYCH) KRAJANKA BIO 250 g - BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA) BARTOLINI (makarony)

Symbol: 5901902004699
8.58
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 4.99
Odbiór osobisty 0
Punkt Orlen Paczka 4.99
Punkt Pocztex 9.99
Kurier 15
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 507 970 555

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
semolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA przepiórcze świeże (5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Makaron ze świeżo wybijanych jaj przepiórczych pozyskiwanych z polskich gospodarstw rolnych.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 9-10 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g UGOTOWANEGO PRODUKTU
Wartość energetyczna: 771 kJ/182 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 35,3 g
w tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 6,8 g
Sól: 0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
P.P.H. Tabit Sp. z o.o., Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
25.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
180
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.00
Masa netto (g):
250
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
12.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Producent:
BARTOLINI (makarony)
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Polska
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia