-
MIGDAŁY W CZEKOLADZIE MLECZNEJ I CYNAMONIE BIO 150 g - TERRASANA TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)


31.24
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 4.99 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Zamówienie telefoniczne: 507 970 555
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
czekolada mleczna* (73,9 %) (cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku*, miazga kakaowa*, ekstrakt z wanilii Bourbon*), MIGDAŁY* (25%) (MIGDAŁY*, olej słonecznikowy*), cynamon* (1 %), substancja glazurująca: guma arabska*. (*certyfikowany składnik ekokogiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna - 2328 kJ/560 kcal
Tłuszcz - 38,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 15,9 g
Węglowodany - 42,0 g
w tym cukry - 41,2 g
Błonnik - 5,2 g
Białko - 8,5 g
Sól - 0,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym.
czekolada mleczna* (73,9 %) (cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku*, miazga kakaowa*, ekstrakt z wanilii Bourbon*), MIGDAŁY* (25%) (MIGDAŁY*, olej słonecznikowy*), cynamon* (1 %), substancja glazurująca: guma arabska*. (*certyfikowany składnik ekokogiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna - 2328 kJ/560 kcal
Tłuszcz - 38,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 15,9 g
Węglowodany - 42,0 g
w tym cukry - 41,2 g
Błonnik - 5,2 g
Białko - 8,5 g
Sól - 0,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
13.50
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Masa netto (g):
150
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
Kraj pochodzenia:
Holandia
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.