• OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)

Symbol: 8713576173253
20.01
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 4.99
Odbiór osobisty 0
Punkt Orlen Paczka 4.99
Punkt Pocztex 9.99
Kurier 15
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 507 970 555

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników ekologicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 13 kJ/3 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 0,4 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0,4 g
Sól - 1,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
19.20
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.80
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.80
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
Kraj pochodzenia:
Holandia
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Japonia
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia